Снимка: БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов издаде нова заповед, според която от

...
Снимка: БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов издаде нова заповед, според която от
Коментари Харесай

Нова заповед на Ангелов: Без шлемове и шалове от 1 февруари, ще се носят само маски

Снимка: Булфото

Здравният министър Костадин Ангелов издаде нова заповед, съгласно която от 1 февруари в закрити публични места е наложително носенето на защитни маски за еднократна или многократна приложимост, гласи нова заповед на здравния министър.

Ето и цялостният текст на заповедта:

" От 1 февруари до 30 април всички жители, които се намират в закрити публични места, в това число и в публичния превоз, би трябвало да носят защитна маска за лице. Същото условие важи и за откритите публични пространства, когато скупчването на хора не може да бъде избегнато. Това значи, че отпада опцията вместо маска да се употребяват шлемове или други средства, покриващи носа и устата.

Изключение се позволява за клиентите на местата за хранене и питейните заведения, когатo визитите в последните са позволени, за спортуващите, за децата до 6-годишна възраст, както и за изказващите се по време на семинари, конференции и така нататък "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР